Na vsebino

Nastop na državni reviji Zapojmo, zaigrajmo, zaplešimo

V četrtek se je glasbeno-plesna skupina naše šole pod mentorstvom Urške Klobučar in Dijane Brinac odpravila na državno glasbeno revijo Zapojmo, zaigrajmo, zaplešimo, ki je bila v Velenju.

Na pot smo se odpravili zgodaj zjutraj skupaj z glasbeniki iz Novega mesta in Grosuplja. Ker smo imeli do nastopa še nekaj časa, smo ga izkoristili za potep po mestu Velenje, ki nam ga je razkazala prijazna vodička – prostovoljka. Najraje smo se zadržali na igralih v mestnem parku, na katerih smo ”okusili” nekaj adrenalina, ki nas je spremljal vse do nastopa.

Učenci pod imenom Ema in plesna skupina Iskre so svoj nastop odlično opravili, plesalci so odplesali svoj sanjavi ples, osmošolka Ema pa je čudovito odpela pesem. Prireditev je povezovala hudomušna Pika Nogavička.

Po nastopu smo si ogledali še nekaj plesnih in pevskih točk naših prijateljev iz drugih krajev, nato pa se odpravili na kosilo. Po kosilu nas je pričakalo prijetno druženje vseh nastopajočih, kjer je bila tudi živa glasba, na katero smo plesali.

Polni prijetnih vtisov in spominov smo se odpravili na pot proti domu.

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj