Na vsebino

Nov parkirni režim pri metliškem vrtcu

Otroški vrtec Metlika obvešča, da so z namenom čim večje varnosti otrok in ostalih s 1. januarjem uvedli nov režim parkiranja pred vrtcem. Komunalni delavci so postavili prometne znake s časovno omejitvijo, ki velja vsak delavnik med 6.30 in 16.30. Parkirišča so namenjena zaposlenim in staršem. Posebej za prihode in odhode otrok v vrtec med 6.30 in 8.00 ter 14.00 in 16.30, pa so rezervirali parkirna mesta na parkiriščih na naslednji način:

  • pred upravo 4 parkirna mesta + parkirno mesto za invalide,
  • vhod A (prizidek) 6 parkirnih mest,
  • vhod D (rumeni del) 6 parkirnih mest.

Za upoštevanje novih določil parkiranja bodo skrbeli redarji, ki bodo v prvih tednih za napačno označevanje in parkiranje samo opozarjali, nato pa kršiteljem napisali tudi kazen.

Iz metliškega vrtca starše otrok naprošajo, da v izogib nevšečnostim z opozarjanjem in kaznovanjem, čas prihoda na parkirišče obvezno označijo s parkirno uro ali to napišejo na listek, ki ga postavijo na vidno mesto na armaturni plošči.

Ostale naprošajo, da od ponedeljka do petka, med 5.30 in 16.30, svojih vozil ne puščajo na parkiriščih, ki so namenjena zaposlenim in staršem otrok v Otroškem vrtcu Metlika.

"Verjamemo, da zmoremo s skupnimi močmi še naprej ohranjati prijetne in prijazne medsosedske odnose in bomo vsi zadovoljni, če bodo imeli redarji čim manj, še bolje pa nič dela na naših parkiriščih. Za sodelovanje se vam zahvaljujemo," so še sporočili iz metliškega vrtca.

Vir: Otroški vrtec Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj