Na vsebino

Novinarska konferenca ob prazniku Občine Črnomelj

V Gostilni Müller v Črnomlju je danes dopoldne potekala novinarska konferenca ob bližajočem se prazniku Občine Črnomelj.

Župan Andrej Kavšek je skupaj s sodelavci z občinske uprave predstavil že zaključene projekte, projekte, ki so v teku in pa nekaj projektov, ki so v nastajanju.

Vinko Kunič, podsekretar v projektni pisarni je povedal, da naj bi do konca leta na čistilno napravo priklopili še preostalih 11 delov Črnomlja, ki še vedno niso priklopljeni: TUKAJ.

Željka Karin Biličič, vodja oddelka za okolje, prostor in gospodarstvo je na kratko povedala kaj se dogaja s projektom OŠ Loka Črnomelj: TUKAJ.

Koordinatorica projektne pisarne na občini Črnomelj Anita Jamšek je odgovarjala na vprašanje glede izgradnje novega vrtca: TUKAJ.

Andrej Kavšek je najprej odgovarjal na vprašanja glede brvi iz črnomaljskega mestnega jedra na Majer TUKAJ, potem pa še o načrtih oz. dogajanju v poslovni coni TRIS Kanižarica TUKAJ.

Če želite bolj podroben pregled z današnje novinarske konference, si lahko prvi del le-te ogledate TUKAJ. V drugem delu je župan odgovoril na vprašanje kako je z oskrbo Bele krajine z električno energijo iz smeri Kočevja TUKAJ, o tretji razvojni osi pa je Kavšek med drugim povedal sledeče: TUKAJ.

Vse dokumente, o katerih je bilo govora na današnji novinarski konferenci, najdete v priponki spodaj.

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj