Na vsebino

Novo vodstvo Kluba belokranjskih študentov

V petek se je na Jelševniku, na Turistični kmetiji Zupančič, odvijala Letna skupščina Kluba belokranjskih študentov. Skupščine so se udeležili tudi župan občine Črnomelj, gospod Andrej Kavšek, župan občine Metlika, gospod Darko Zevnik, in podžupan občine Semič, gospod Rudi Kofalt. Udeležba vodilnih organov vseh treh občin Bele krajine nam ponovno izkazuje podporo, za kar smo neizmerno hvaležni.

Veselimo se organiziranja novih projektov in obljubljamo, da bomo ponovno skušali delovati v vseh treh občinah ter dokazati, da je “Bela krajina ena prodajna znamka in moramo zanjo delati vse tri občine skupaj, enotno, skladno,” kot je na skupščini dejal župan črnomaljske občine.

Pri pregledu delovanja sekcij smo ugotovili, da so vse sekcije uspešno izvedle svoje planirane projekte, novoizvoljena ekipa pa v prihajajočem letu obljublja še pestrejše dogajanje. Poleg pregleda delovanja sekcij v letu 2018/2019, je potekalo tudi glasovanje za nov odbor, za leto 2019/2020.

Izid glasovanja je sledeč:

* Predsesnica: Manja Novak
* Podpredsednica: Ivana Laharnar
* Tajnica: Anja Šimec
* Blagajničarka: Ana Štajdohar
* Vodja sekcije za kulturo: Patricia Blažič
* Vodja sekcije za šport: Andraž Cimerman
* Vodja sekcije za informiranje : Valentina Ambrožič
* Vodja IT sekcije : David Mužar
* Vodja dijaške sekcije : Maša Kuzma
* Vodja AVlaba : Tjaša Miketič
* Disciplinska komisija :
- Luka Horvat
- Aleksander Vukovič
- Rok Željko
* Nadzorni odbor :
- Ida Perušič
- Tomaž Strarašinič
- Gašper Dokl
* Podporni člani :
- Sara Hudelja
- Matic Brozovič
- Jan Štefanič
* Dijaška sekcija :
- Kim Riznič
- Ivona Begovič

Za dolgoletno delovanje Kluba belokranjskih študentov so seveda zaslužne prav vse generacije pred nami in za to se iskreno zahvaljujemo vsakemu posamezniku, ki je predstavljal del KBŠ mozaika. Posebna zahvala ob predaji vlog pa je namenjena Nini Miketič, predsednici KBŠ-ja za leto 2018/2019, ki se od nas uradno poslavlja, za vse, kar smo se lahko naučili od nje, za vso energijo in trud, ki ju je vložila v delovanje društva v svojem 7-letnem delovanju. Želimo ji vso srečo pri novih življenjskih podvigih.

Novoizvoljeni predsednici, Manji Novak, pa iskreno čestitamo celotna ekipa, ji izrekamo vso srečo in upamo na nadaljnje uspehe. Manja je ob sprejetju nove funkcije dejala, da se veseli vsega novega, kar je pred nami, in da verjame, da bomo tudi letošnja ekipa kos vsem izzivom, ki nas čakajo.

Vir: Klub belokranjskih študentov

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj