Na vsebino

Novoletni izlet KBŠ v Novi Sad

Že veš da Belokranjci najboljše žurajo? Če nisi prepričan in želiš preveriti to dejstvo, se nam pridruži na novoletnem izletu v Novem Sadu.

Začetek zbiranja prijav:
10.11.2018 na sedežu kluba med uradnimi urami (19.00-21.00). Celotna cena izleta se poravna ob prijavi. Rezervacije niso možne. Vsak lahko prijavi sebe in še največ 3 osebe. Prijave potekajo do 15.12.2018

CENA: člani KBŠ 80€, nečlani: 110€.

Program:

29.12 : S Klubom Belokranjskih študentov se v jutranjih urah odpravimo proti Srbiji. V dopoldanskih urah sledi namestitiv v dveh hostlih, ki so v neposredni bližini centra mesta: The Tesla Art hostel & Hostel 021. Sledi prosti ogled mesta in zvečer žur v enem izmed bližnjih klubov.

30.12: Ogledali si bomo znamenitosti Novega Sada kot so cerkev Marijinega imena,Trg svobode, sinagogo, Petovardinovo trdnjavo. Sledi sprehod ob Donavi in druženje v okoliških barih. Zvečer se skupaj dobimo na tradicionalni novoletni večerji, kjer bomo uživali v specialitetah srbske kuhinje.

31.12: Prost dan za ogled mesta, počitek in priprava za najdaljšo noč v letu.

1.1: sledi povratek nazaj v Slovenijo v dopoldanskih urah.

Pridruži se nam!

Vir: KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj