Na vsebino

Ob adrenalinskem še igralni in športni park

Foto: @CampingBelakrajina & CNC JOB
Foto: @CampingBelakrajina & CNC JOB

V kampu Podzemelj bodo kmalu praznovali okroglih 30 let delovanja. V tem času so postali zaželena destinacija ob Kolpi za otroke in odrasle, zato vsako leto postrežejo z novostmi.

Letos so tako v samem središču kampa cesto s parkirišči spremenili v promenado z igralnim parkom. Igralnica za vse starosti je sestavljena iz miselnih in zabavnih iger, ki so narejene iz naravnih materialov in se lepo podajo v zeleno okolje. Mladi in mladi po srcu se lahko preizkusijo v igranju šaha, bowlinga, zlaganju »štiri v vrsto« in še kaj bi se našlo. Ob igralnici so posadili 40 metrov različnega jagodičevja, ki ob številnih cvetočih grmovnicah, brezah in ostalem drevju še dodatno poskrbi za zeleno podobo kampa.

Atraktiven igralni park je tako dopolnitev motoričnega adrenalinskega parka, ki se zaključi tik ob športnem parku, ki ga bodo letos povečali z dvema novima igriščema za odbojko ter rokomet na mivki. To bosta prvi in edini tovrstni profesionalni igrišči v Beli krajini.

Ker so v kampu postali priljubljena točka za kampiste, ki pridejo s kombiji, avtodomi in prikolicami, so postavili tudi šest novih utrjenih parcel s travnimi ploščami ter osem camperstop parcel (PZA) s samopostrežno električno postajo in avtomatiziranim sistemom za izpuste.

Vir: Kamp Podzemelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj