Na vsebino

Obiski tudi v DSO Črnomelj

Spoštovani svojci in obiskovalci,

z veseljem sporočamo, da so z današnjim dnem ponovno omogočeni OBISKI NAŠIH STANOVALCEV tudi v beli coni, kar je dogovorjeno v soglasju z epidemiološko službo.

Obiski stanovalcev iz bele cone se bodo izvajali v avli doma.

Tudi pri VSEH DRUGIH stanovalcih je možen obisk, vendar pod določenimi pogoji glede na kategorijo namestitve.

Stanovalca lahko naenkrat obišče ENA ZDRAVA oseba za 30 MINUT.

Zaradi organizacije dela in vseh ostalih dejavnosti v domu bodo obiski možni VSAK DAN med 09.00 in 11.00 uro ter med 15.00 in 17.00 uro.

Termine obiskov bomo sproti prilagajali glede na epidemiološke razmere in zdravstveno stanje stanovalcev.

Ker epidemiološka slika v okolju še ni ugodna, spremljamo epidemiološko sliko obiskovalcev, zato je treba pred izvedbo obiska izpolniti VPRAŠALNIK, ki je dostopen TUKAJ. Zaželeno je, da ga izpolnjenega že prinesete s seboj.

Obiskovalec med obiskom ves čas uporablja VSO ZAŠČITNO OPREMO, ki mu bo določena glede na mesto obiska.

PRINAŠANJE PREDMETOV:

Če boste svojemu dragemu prinesli kakšno malenkost, je pri tem treba upoštevati splošne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe s SARS-CoV-2, ki so objavljeni na naslovu TUKAJ.

Prosimo vas, da so prinesene stvari v zmernih količinah in da ne prinašate hitro pokvarljivih živil.

NAJAVA OBISKA:

Na obisk se lahko naročite od ponedeljka do petka med 09.00 in 10.00 uro po e-pošti [email protected] ali na tel. št. 07 30 56 272. Zaradi prilagojenega dela v domu in omejenih zmožnosti števila obiskovalcev vas prosimo, da počakate na potrditev termina obiska.

Zavedamo se pomembnosti vsakega stika s svojci, zato so vedno možni tudi INDIVIDUALNI DOGOVORI za izvedbo obiskov izven določenega termina, o čemer se boste dogovorili po e-pošti ali telefonu.

Še vedno to niso tisti »pravi« obiski, ki smo jih bili vajeni in ki bi si jih želeli, ampak v teh okoliščinah moramo ravnati previdno, zato vas prosim za upoštevanje vseh navodil, saj bomo le tako lahko poskrbeli za varnost svojih stanovalcev, vaših najdražjih.

O vseh zadevah vas bomo sproti obveščali.

Z željo, da smo še naprej odgovorni in ostanemo zdravi, vas lepo pozdravljam.

Vir: DSO Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj