Na vsebino

Objavljen je osmi javni razpis Pokolpje

V petek, 24. januarja 2020 je bil v Uradnem listu št. 4 objavljen Osmi javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in ustvarjanja novih delovnih mest na območju občin Osilnica, Semič, Metlika, Kočevje, Črnomelj, Loški Potok in Kostel v letu 2020;
Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij v opredmetena in/ali neopredmetena osnovna sredstva pri začetnih investicijah na območju občin Osilnica, Semič, Metlika, Kočevje, Črnomelj, Loški Potok ali Kostel.

Višina sofinanciranja upravičenih stroškov (ne vseh stroškov!) začetnih investicij je lahko, ob upoštevanju pravil državnih pomoči, najmanj 10.000,00 EUR in največ 50.000,00 EUR.

Višina sofinanciranja v nobenem primeru ne sme preseči:
– 45 % vrednosti upravičenih stroškov za mala podjetja,
– 35 % vrednosti upravičenih stroškov za srednje velika podjetja in
– 25 % vrednosti upravičenih stroškov za velika podjetja.

Okvirna višina razpisanih sredstev znaša 410.344,00 EUR za leto 2020.

Obdobje za porabo sredstev tega javnega razpisa (obdobje upravičenosti stroškov in izdatkov) je od dneva oddaje vloge in do dneva izdaje zadnjega zahtevka za izplačilo, ki mora biti izdan kot elektronski račun najkasneje na dan 21. 10. 2020.

Rok za oddajo vlog je do vključno torka, 10. 3. 2020, do 12. ure.

Vsi potrebni podatki in navodila, ki bodo omogočila izdelavo popolne in pravilne vloge za dodelitev sredstev, so navedeni v Razpisni dokumentaciji, ki bo (pričakovano danes) objavljena na spletni strani MGRT: TUKAJ. Sestavni del razpisne dokumentacije so tudi vprašanja in odgovori, ki bodo prav tako objavljeni na spletni strani TUKAJ.

Za nadaljnje informacije smo vam na voljo na RIC-u Bela krajina.

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj