Na vsebino

Obvestilo o zapori Ulice Mirana Jarca in dela Ulice Lojzeta Fabjana – 2. etapa

Občina Črnomelj obvešča, da se bodo nadaljevala pripravljalna dela za rekonstrukcijo Ulice Mirana Jarca in dela Ulice Lojzeta Fabjana ter arheološka izkopavanja na drugi etapi, to je od Primožičeve hiše do župnijskega dvorišča. Dela za 2. etapo naj bi se začela že jutri, 4. julija, vendar se bodo zaradi napovedi slabega vremena začela z manjšim zamikom (predvidoma v četrtek, 5. julija, ali v naslednjih dneh oz. takoj, ko bodo vremenske razmere dopuščale).

To pomeni, da bo cesta od semaforja do stavbe župnišča odslej popolnoma zaprta, Ulica Mirana Jarca v ostalem delu še vedno ostane za stanovalce dvosmerno prevozna. Dostop z avtomobili do trga pri cerkvi Sv. Duha do nadaljnjega več ne bo možen.

Opozarjamo, da v tem času še naprej ostaja spremenjena prometna signalizacija, zato vas prosimo za posebno previdnost v prometu in pozornost do pešcev in kolesarjev. V tem času parkiranje v celotni dolžini ulice ni možno. Parkiranje za stanovalce zaprtih ulic je še naprej možno na parkirišču med banko in cerkvijo ter na Majerju na platoju med vrtcem in bivšo vojaško stavbo.

Rekonstrukcija bo predvidoma trajala do začetka novembra. V primeru sprememb vas bomo pravočasno obvestili.

Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost, saj brez zapor in oviranja prometa v ulici ne moremo izvesti rekonstrukcije.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj