Na vsebino

Odeonovo prednovoletno srečanje

Čas pred novim letom je priložnost, da se srečamo s prijatelji, znanci, sodelavci in na zabaven način zaključimo leto, v katerem smo skupaj dosegli takšne in drugačne uspehe. Tudi spletna stran Radio Odeon je s pomočjo zunanjih sodelavcev vedno bolj obiskana in brana. Lahko se pohvalimo, da imamo tedensko med 50 in 55 tisoč unikatnih obiskovalcev, kar je za lokalno spletno stran presenetljivo visoka številka.

V zahvalo za sodelovanje smo pisce blogov, nasvetov, člankov in fotografe, s katerimi sodelujemo že kar nekaj časa, povabili na monokomedijo Jovane Petronijević, ki je bila na ogled v Kulturnem domu Črnomelj, zatem pa na večerjo na Izletniško kmetijo Zupančič, ki se je tudi tokrat izkazala z bogatim izborom okusnih jedi.

Na žalost se nekaj sodelavcev ni moglo udeležiti petkovega srečanja, so pa zagotovili, da se vidimo na pikniku, ki bo organiziran v toplejših dnevih.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj