Na vsebino

Niko Stariha odgovarja glede sečnje lesa na Ul. Moše Pijade v Črnomlju

Na pobudo stanovalcev z Ul. Moše Pijade smo v četrtek objavili članek, v katerem so spraševali, kaj se dogaja z njihovim parkiriščem pred blokom. Občina Črnomelj je naslednji dan podala odgovor, pravkar pa nam je pisal tudi Niko Stariha, ki je naročnik sečnje. Pravi takole:

"Kot je navedla Komunala Črnomelj, se je makedamsko parkirišče zaprlo, ampak se je našel gospod s črnim avtomobilom Audi karavan, brez registrskih tablic in kljub traku in obvestilu Komunale je parkiral svoj avtomobil na prepovedanem mestu. Neznani gospod je potreboval kar 3 ure, da je prišel iz Črmošnjic umaknit avtomobil, ker nismo mogli pričeti z delom. Prav tako sem večkrat obvestil Policijo, katera ni hotela ukrepati. Zaradi triurne zamude pri delu sem ostal brez traktorista, ker je moral drugje opravljat delo. Zato pa delo ni bilo zaključeno, kot je bilo navedeno. Tako bo makedamsko parkirišče prosto v torek, 23.10.2018, ker sem moral počakat na prosti dan traktorista za odvoz drv in prav tako na prost dan gozdarja oz.ponovno vse organizirat. Tako, da res lepo prosim stanovalce Ul. Moše Pijade, da se ne pretvarjate, ker dobro veste za parkiran avto in, da smo čakali 3 ure in se raje obrnite na lastnika avtomobila kateri je povzročil nastalo situacijo in prav tako še dodatno delo zame, ker bi bilo to že opravljeno. Potrebno je bilo upoštevat navodila, varnostni trak postavljeno s strani Komunale Črnomelj."

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj