Na vsebino

Odprta vrata Bele krajine

Belo krajino skozi vse leto obiskujejo individualni gosti, katerim bomo z novim turističnim produktom »Odprta vrata Bele krajine« ponudili še boljšo izkušnjo oz. doživetje v Beli krajini.

Na novem turističnem portalu www.belakrajina.si bomo turistično ponudbo individualizirali oz. prilagoditi za vsakega gosta. S tem želimo individualne goste podrobneje seznaniti s turistično ponudbo ter jim ponuditi možnost, da svoj obisk v Beli krajini predhodno načrtujejo.

Pogoj za vključitev je, da imate prostor oz. možnost sprejemanja obiskovalcev in določiti bi morali dan oz. dneve ter ure, kdaj boste imeli skozi leto 'odprta vrata' (primer: ob četrtkih med 15.-18., sobota 11-13 itd. ).

Vabimo vas, da se vključitve v projekt »Odprta vrata Bele krajine«.

Torej določite dan/dneve in ure kdaj boste lahko sprejemali goste. V kolikor določen čas ne bi mogli imeti odprto (npr. da greste na dopust) nam sporočite in za čas odsotnosti označimo vašo ponudbo za nedosegljivo.

V nadaljevanju, kot nadgradnja projekta načrtujemo vzpostavitev vavčerskega sistema projekta »Odprta vrata Bele krajine«.

V želji, da se v čim večjem številu odzovete na našo pobudo, vas bomo v prihodnjih dnevih poklicali. Z namenom večje prepoznavnosti in promocije vas bomo tudi obiskali ter izdelali promocijski film vaše ponudbe, ki bo na spletnih portalih dosegljiv v več jezikih ter vašo ponudbo fotografirali.

Verjamemo, da nam bo na takšen način uspelo turistično ponudbo Bele krajine še izboljšati in privabiti več individualnih obiskovalcev.

V kolikor se bi želeli vključiti v omenjen sistem ter si pridobiti vse ugodnosti, ki iz tega izhajajo, nas o tem obvestite. Naknadno vam bomo o vpisu poslali prijavni obrazec ter vas osebno obiskali.

Priponke

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj