Na vsebino

Plesalke spoznavale Canvo

V Mladinskem centru Metlika so članice Plesnega društva Krokar v sodelovanju z Zavodom Metlika pripravile delavnico, na kateri so spoznavale spletno platformo Canva ter njeno uporabnost v povezavi z družbenimi omrežji v društvih in organizacijah. Canva je brezplačno spletno orodje za grafično oblikovanje, s katerim lahko ustvarjamo objave za družbene medije, predstavitve, plakate, videoposnetke in še marsikaj.

Direktorica Zavoda Metlika Marjetka Pezdirc je udeleženkam predstavila različne načine ustvarjanja v Canvi in njene možnosti. Plesalke sodobnega baleta in sodobni fusion so se naučile, kako s pomočjo omenjene aplikacije izdelovati plakate in predstavitve, mentorica Nika pa je predstavila tudi ustvarjanje objav na družbenih omrežjih, kot so Facebook in Instagram. Na koncu predstavitve so udeleženke naučeno preizkusile tudi v praksi in ustvarile objavo na družbenem omrežju.

Delavnica je bila del solidarnostnega projekta Gradimo mostove med Prekmurjem in Belo krajino, ki ga Plesno društvo Krokar organizira v sodelovanju z Društvom kreativne mladine iz Prekmurja.

Vir: Plesno društvo Krokar
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj