Na vsebino

Plesno društvo Arabeska vabi na orientalski ples

Plesno društvo Arabeska v Črnomlju deluje že 7 let in v tem času so se Belokranjke in Belokranjci lahko razplesali na zumbi, salsi, breakdance-u, country in orientalskem plesu, ki je glavna dejavnost Arabeske.

Orientalski ples je izrazni ples, ki ga v Sloveniji poznamo kot odrsko umetnost. Njegovi plesni elementi so sestavljeni večinoma iz gibanja bokov in medenice. Danes ga na plesnih tečajih plešejo ženske vseh starosti za sprostitev, druženje in boljše telesno počutje.

Članice Arabeske so v preteklih letih z orientalskim plesom pokazale svoje znanje na nastopih po Sloveniji in na tekmovanjih dosegale dobre rezultate. Plesno društvo Arabeska v Črnomlju zdaj sprejema tudi nove člane in članice in vabi na vaje orientalskega plesa. Vaje potekajo vsak četrtek ob 18:30 v prostorih nekdanjega Dijaškega doma v Črnomlju. Sestavljene so iz temeljitega ogrevanja, plesne tehnike in učenja koreografije. Vaje so primerne za vse starosti in predznanje ni potrebno.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na e-mail naslov [email protected]

Vir: Plesno društvo Arabeska

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj