Na vsebino

Plesno društvo Arabeska vabi nove člane

Letošnje poletje se je zavleklo še dolgo v september. Še včeraj je bilo nekaj plavalcev na Kolpi, a sezona kopanja se je za večino belokranjcev že zaključila. S hladnim in deževnim vremenom se aktivnosti premaknejo v notranje prostore in tako tudi v Plesnem društvu Arabeska pričnemo z novo plesno sezono dvoranskih aktivnosti.

V plesni sezoni 2020/2021 je kar nekaj novosti. Razširili smo nabor aktivnosti in v ekipo sprejeli nove inštruktorice.

Za začetek vas vabimo na Teden odprtih vrat, kjer boste lahko prišli pogledat kaj vse smo za vas pripravili in spoznali nove plesne učiteljice. Ponedeljek in sreda sta rezervirana za vadbe na osnovi plesnih ritmov, v petek pa se bomo prepustili pravim plesnim tečajem.

Ponedeljek, 28.9. ob 18:30

VIP trening

Vaja je sestavljena iz plesne aerobne vadbe, krepilnih vaj in raztezanja s sproščanjem. Ivana bo na "playlisto" dodala vašo najljubšo skladbo za telovadbo in vas naučila razne plesne korake na latino ritme.

Sreda, 30.9. ob 19:30
Aerobika

Dolgo smo jo pogrešali in končno spet dočakali! Maša je licencirana inštruktorica skupinskih vadb in bo pripeljala nazaj trend enostavne, klasične aerobike.

Petek, 2.10.

ob 16:30 Orientalski ples

Daniela je diplomirana učiteljica plesa in umetnosti gibanja iz Venezuele. Ta skrivnostni ples bližnjega vzhoda nam bo predstavila na osnovi baletne plesne tehnike, naučila pravilno držo ter čutne in zabavne plesne gibe. Vaje so primerne tako za odrasle kot za otroke od 8.leta starosti. Priporočamo obisk mamice s hčerko, saj je to odlična izkušnja in druženje.

ob 17:45 Just for fun

Pozabimo na vse skrbi, se odklopimo in zabavamo s Chante iz ZDA, ki nas bo naučila razbiti predsodke in biti to, kar si v tem trenutku želimo biti. Plesna vaja je primerna za vse starosti.

ob 19:00 Diva

Chante je oblikovala posebno plesno vajo samo za ženske, kjer se bomo posvetile same sebi, po drugi strani pa se bomo še bolj povezale med sabo. Pravo žensko druženje, kjer smo lahko točno takšne kot si želimo in zaslužimo biti. Primerno za vse ženske in dekleta od 15.leta starosti.

V Tednu odprtih vrat so vse vaje brezplačne. Več informacij in prijave potekajo na e-mail naslovu [email protected]. Prijave so obvezne, saj je število mest omejeno. Vaje bodo potekale v skladu s priporočili NIJZ. Obiščite nas v kletnih prostorih nekdanjega dijaškega doma v Črnomlju.

Priponke

Vir: Plesno društvo Arabeska

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj