Na vsebino

Pod vplivom kokaina divjal po cesti, droga tudi v Rodinah

Črnomaljski policisti so bili sinoči nekaj pred 19. uro obveščeni, da naj bi voznik osebnega avtomobila BMW 540 s hitro in nevarno vožnjo v Črnomlju ogrožal ostale udeležence v prometu. Na podlagi opisa vozila so policisti 34-letnega voznika izsledili in ustavili na območju Metlike. Zaradi suma vožnje pod vplivom psihoaktivnih snovi so mu odredili hitri test, ki je potrdil prisotnost kokaina.

Kršitelju iz Črnomlja so odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog in izdali plačilni nalog.

Opitega nasilneža pridržali

Črnomaljske policiste so sinoči nekaj po 20. uri poklicali na pomoč iz kraja Rodine, kjer naj bi kršitelj z vpitjem in grožnjami oškodovancu motil javni red in mir. 33-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato so mu odvzeli prostost ter ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zasegli so mu tudi štiri zavitke s prašnato snovjo, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog, po opravljeni analizi zasežene snovi pa bodo zoper njega uvedli ustrezne postopke.

Nezakonito čez mejo

Policisti so na območju Rosalnic izsledili in prijeli dva državljana Kitajske, ki sta nedovoljeno prestopila državno mejo. Postopki s tujcema še potekajo.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj