Na vsebino

Podeljena občinska priznanja ob letošnjem občinskem prazniku

Občina Metlika 26. novembra praznuje občinski praznik v spomin na dogodek iz druge svetovne vojne, ko so partizani leta 1942 na Suhorju uničili belogardistično postojanko.

Iztekajoči se mesec november je v Občini Metlika minil drugače kot pretekla leta. Situaciji navkljub pa smo podelili občinska priznanja ter priznanja za delo na področju športa. Priznanja so bila zaradi omejitev zbiranja podeljena v ožjem krogu, ob upoštevanju priporočil NIJZ, in sicer v torek, 24. novembra 2020.

Plaketo Občine Metlika sta prejela Anton Žunič, in sicer za dolgoletno delo v krajevni skupnosti, prispevek na področju gasilstva ter aktivno delovanje v številnih organizacijah in društvih ter Andrej Sever za poseben prispevek na področju humanosti, čebelarstva in prostovoljnega dela v številnih organizacijah in društvih.

Priznanje za delo na področju športa je prejel Namiznoteniški klub Metlika, kot društvo oziroma organizacija, ki je veliko prispevala k razvoju in popularnosti športa na območju občine Metlika, plaketo za delo na področju športa pa Denis Spudič, kot zaslužni športni delavec za organizacijsko delo.

Vsem skupaj in vsakemu posebej se zahvaljujemo za prispevek k prepoznavnosti naše občine in jim tudi v bodoče želimo obilo uspehov in zagnanosti na področjih, kjer delujejo.

Vir: Občina Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj