Na vsebino

Podjetje Kolpa nudi službo na Nizozemskem

Kolpa d.d. je eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi. Vrhunski izdelki za opremo kopalnic Kolpa san in program kompozitnih materialov Kerrock, so s svojimi izrednimi tehničnimi lastnostmi dosežki, na katere so ponosni.

Sedež podjetja Kolpa d.d. je v Metliki na jugu Slovenije. Centralno evropska lega jim omogoča zagotavljanje učinkovite podpore prodajnim mrežam in hitro realizacijo vseh tržnih aktivnosti. So izvozno naravnana družba. Na zahtevne evropske trge prodajo kar 80% naših proizvodov.

K skupnemu ustvarjanju vabijo novega sodelavca "Področni manager na nizozemskem - M/Ž".

Opis del in nalog: Naloge in odgovornosti bodo obsegale vodenje podjetja, iskanje novih kupcev in obdelava obstoječih kupcev v državah Beneluxa, iskanje novih projektov, pridobivanje novih povpraševanj, priprava ponudb, organiziranje in vodenje razgovorov s kupci, skrb za celostno podobo in oglaševanje podjetja.

Od kandidata pričakujejo: Dokončano VI/2 ali VII stopnjo izobrazbe tehnične ali ekonomske smeri, vsaj 5 let izkušenj pri vodenju podjetja v tujini, odlične vodstvene in organizacijske sposobnosti, odlične komunikacijske veščine in močne pogajalske sposobnosti, visoka stopnja prodajne naravnanosti in samostojnosti, tekoče znanje angleškega jezika (pisno in ustno) in flamskega, poznavanje dela z računalnikom - MS Office , vozniški izpit B-kategorije.
Kandidatu ponujajo: samostojno, odgovorno in dinamično delo, stimulativno plačo, ponujajo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas. Delovno mesto je na Nizozemskem.
Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pričakujejo v 15 dneh po objavi.

Pošljite jih na naslov: [email protected]

Vir: Kolpa d.d.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj