Na vsebino

Podpis pogodbe za izgradnjo prizidka k OŠ Podzemelj

V mesecu maju je Občina Metlika objavila javni razpis za izbiro izvajalca del za izgradnjo prizidka k OŠ Podzemelj, na katerem je bilo izbrano podjetje TGH, Trgovsko gradbena hiša, d.o.o. Gre za izgradnjo prizidka v dveh etažah (K+P) na južnem robu obstoječega objekta, v katerem bodo tri učilnice za prvo triado s pripadajočimi pomožnimi prostori (garderobe, sanitarije, kabinet in večnamenski prostor).

Danes sta metliški župan Darko Zevnik in direktor podjetja TGH Stjepan Jarnević podpisala gradbeno pogodbo v vrednosti okrog 816 tisoč evrov z DDV. Projekt je sofinanciran s strani Ministrstva za izobraževanje znanost in šport. Pridobljen je Sklep o izboru predlogov za sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu v Republiki Sloveniji v proračunskem obdobju 2021 - 2024. Dela bodo pričeli izvajati v drugi polovici avgusta in jih zaključili do maja prihodnje leto.

Vir: Občina Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj