Na vsebino

Podpisana pogodba za ureditev parka pri Kulturnem centru Semič

Županja Občine Semič Polona Kambič ter direktorja družb TGH (vodilni partner) in Malkom Novo mesto (partner), Marko Jarnević in Marjan Skube, so podpisali pogodbo za ureditev parka pri Kulturnem centru Semič. Vrednost pogodbenih del je 1.088.728 evrov z DDV. Dela naj bi bila izvedena do konca letošnjega novembra.

Gre za zunanjo ureditev ob Kulturnem centru Semič, ki zajema parkovno ureditev (ureditev zelenih površin z zasaditvijo, parkovne poti in urbana oprema, otroška igrala, prostor za fitnes na prostem, letno gledališče z amfiteatrom, razsvetljava parka, zalivalni sistem,…), gradnjo parkirišča v asfaltni izvedbi ter gradnjo vkopanega garažnega objekta (18,55 x 9,60 m).

Z omenjeno investicijo je bila občina uspešna na razpisu ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, kjer je pridobila 350.000 evrov.

Projekt financira Evropska unija – NextGenerationEU, naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz Mehanizma za okrevanje in odpornost.

Vir: Občina Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj