Na vsebino

Polepšajmo dom našim stanovalcem

V Domu starejših občanov Črnomelj smo s projektom "Polepšajmo dom našim stanovalcem" dokazali, da nam je iskreno mar za naše stanovalce in da si želimo, da se v domu res počutijo kot doma.
S projektom smo pričeli v začetku leta 2019 ter vanj vključili otroke zaposlenih. Ti so prispevali 53 ilustracij, ki krasijo četrto nadstropje. Že takrat smo se zaobljubili, da bomo s projektom nadaljevali in tako od poletja 2019 že potekajo aktivnosti, ki v tej drugi fazi vključujejo stanovalce in zaposlene. Spoznali smo, da se bomo na ta način še bolje spoznali in povezali. Odločili smo se, da se preizkusimo v barvanju mandal in pobarvank. Namreč prostovoljec v Koroškem domu starostnikov uni.dipl.ing.arh. Lojzek Kralj nam je podaril knjižico z mandalami, katero smo uporabili.
Tokratni izdelki bodo krasili stene v drugem nadstropju našega doma. Na ogled smo jih postavili včeraj, ko smo tudi uradno zaključili z drugo fazo projekta.
Z našim načinom dela uresničujemo vizijo in cilje doma po čim boljšem počutju naših stanovalcev, motiviranosti zaposlenih in medgeneracijskem druženju.

Vir: DSO Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj