Na vsebino

Policija prodaja stanovanje v Črnomlju

Stanovanje se nahaja na Cankarjevi ulici v Črnomlju
Stanovanje se nahaja na Cankarjevi ulici v Črnomlju

Ministrstvo za notranje zadeve (MNZ) bo konec maja na javni dražbi prodajalo tri neopremljena stanovanja, med njimi tudi nezasedeno stanovanje v Črnomlju. Gre za dobrih 67 kvadratnih metrov veliko stanovanje na Cankarjevi ulici 2.

Prodaja stanovanja po metodi javne dražbe bo potekala 26. maja ob 9. uri v prostorih MNZ na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani. Izklicna cena stanovanja je 63.000 evrov brez davka na promet nepremičnin, ki ga plača kupec. Najnižji znesek višanja je 200 evrov. Dražitelji morajo plačati varščino v višini 10 odstotkov od izklicne cene za stanovanje, pri čemer velja, da mora biti varščina do 21. maja 2021 na računu Ministrstva za notranje zadeve. Varščina bo uspelim dražiteljem vračunana v kupnino, dražiteljem, ki ne bodo uspeli, pa brez obresti vrnjena v roku 15 dni po končanem postopku javne dražbe.

Za stanovanje je izdano gradbeno dovoljenje in izdelana energetska izkaznica, prodaja pa se neopremljeno. Ogled stanovanja v Črnomlju je mogoč po predhodnem dogovoru na tel. št. (07) 33 273 11 (Barbara Sedlar, PU Novo mesto).

Podrobnejše informacije najdete v priponki.

Priponke

Vir: Policija.si

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj