Na vsebino

Pomagajmo: svojci pogrešajo Martina Šukljeta

Na širšem območju Semiča od srede popoldne poteka iskalna akcija za pogrešanim 63-letnim Martinom Šukljetom iz Kota pri Semiču. Od doma je odšel v ponedeljek dopoldne. Pogrešani je močnejše postave, visok okoli 170 centimetrov. Nazadnje je bil oblečen v temnejša oblačila (bunda temnejše barve in džins hlače).

Območje, kjer bi se pogrešani lahko nahajal, pregleduje več kot 40 oseb. Poleg policistov iz Črnomlja in Metlike v iskalni akciji sodelujejo tudi gasilci, lovci, znanci in prijatelji, vodniki službenih psov policije in vodniki reševalnih psov za iskanje pogrešanih oseb. Območje so pregledali tudi s policijskim helikopterjem.

Policisti prosijo vse, ki bi imeli kakršne koli uporabne podatke, ki bi pomagali najti pogrešanega, naj pokličejo na številko policijske postaje Črnomelj (07) 356 66 00, interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj