Na vsebino

Pomembno obvestilo za učence OŠ Dragatuš

Čim prej pošljite podatke, saj bo od jutri ves pouk (naloge, navodila…) za učence od 6. do 9. razreda potekal samo še na e-asistentu v modulu Komunikacija!


V tem tednu so pri eAsistentu omogočili nov modul Komunikacija. Da bi ga lahko v celoti izkoristili pri delu, prosimo učence od 6. do 9. razreda, da pošljejo elektronsko sporočilo na naslov srecko.drazumeric(afna)os-dragatus.si
V sporočilu naj navedejo svoje ime in priimek ter EMŠO (zaradi zagotavljanja istovetnosti). S povratno pošto bodo prejeli uporabniško ime in geslo za dostop do eAsistenta ter kratka navodila o spremembi gesla.

Nekateri učenci že imajo ta dva podatka – njim zgoraj opisanega ni potrebno storiti.

Torej bo od ponedeljka pouk (za začetek od 6. do 9. razreda) potekal na daljavo. Ko se bodo učenci prijavili v eAsistent s svojim uporabniškim imenom in geslom in bodo šli v zavihek Komunikacija, bodo po kliku na Kanali videli vse kanale (=šolske predmete) v katere so jih vključili njihovi učitelji. Znotraj vsakega kanala bodo videli navodila za pouk pri posameznem predmetu. S pomočjo orodij v teh kanalih bodo lahko vračali naloge in druga gradiva učiteljem nazaj, jih vprašali za dodatna navodila ali kaj drugega.
Od ponedeljka lahko starši učencem še naprej pomagate pri domačih nalogah, navodila za delo pa bodo prejemali učenci neposredno od svojih učiteljev.

Hkrati je ŽE ustvarjen tudi kanal POMOČ, v katerega so vključeni vsi učenci od 6. do 9. razreda, kjer lahko učenci prosijo za pomoč pri delu z eAsistentom.
POZIVAMO STARŠE, DA UČENCE OD 6. DO 9. RAZREDA (KI TEGA ŠE NISO STORILI) OPOZORIJO NA ZGORNJI MODRI ODSTAVEK IN DA STORIJO KAR PIŠE V NJEM!

Več informacij najdete s klikom na vir spodaj.

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj