Na vsebino

Pomoč pri nakupu šolskih potrebščin

Na Območnem združenju Rdečega križa Metlika jutri pričenjajo z akcijo Šolar, s katero želijo pomagati osnovnošolcem in srednješolcem pri nakupu šolskih potrebščin, ki prihajajo iz socialno šibkih družin v občini Metlika. Gre za enkratno finančno pomoč, ki jo v obliki vrednostnega bona v višini 40 € na otroka, prejmejo starši otrok.

Bon na ime otroka bodo starši lahko tudi letos unovčili v trgovini Partner v Metliki in je namenjena izključno za šolske potrebščine. Za tovrstno pomoč ima RK Metlika letos predlaganih 60 otrok.

RK Metlika se ob tej priložnosti zahvaljuje naslednjim sofinancerjem: občina Metlika, zoofa (zadruga oblikovalcev in ustvarjalcev iz Lj z dražbo njihovih izdelkov, Krka d.d. Novo mesto, KBŠ (donacija prireditve dnevi športa na Pungertu v Metliki) in Rdeči križ Metlika. Do sedaj je zbranih 2.000 € za šolske potrebščine v sklopu akcije Šolar 2019.

Vir: RK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj