Na vsebino

Ponoči bo deževalo, zjutraj sneženje do 500 m, jutri čez dan povečini suho

Ponoči se bodo padavine okrepile in zajele vso Slovenijo, še bo pihal okrepljen jugozahodni veter. Proti jutru se bo meja sneženja spustila do okoli 500 m nadmorske višine, prehodno bo zapihal veter severnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, na Primorskem do 7 °C.

Jutri zjutraj bodo padavine hitro ponehale, najpozneje v južni Sloveniji. Čez dan se bodo oblaki trgali, popoldne bodo nastale še kratkotrajne krajevne plohe. Predvsem na Štajerskem in v Pomurju bo pihal severozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem do 11 °C.

Zvečer in v prvi polovici noči bo pihal okrepljen jugozahodni veter. Predvsem v severovzhodni Sloveniji in v višjih legah Notranjske, Zasavja in Posavja bodo najvišje hitrosti od 60 do 75 km/h.

V torek, sredo in četrtek bo sončno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo več v severovzhodni Sloveniji. V torek bo pihal veter severnih smeri, ki bo v sredo oslabel.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj