Na vsebino

Ponoči bo oblačno z občasnim dežjem, jutri bodo padavine ponehale, popoldne se bo jasnilo

Zvečer in ponoči bo občasno deževalo, močneje na jugu Slovenije, kjer so možni tudi nalivi. Padavine bodo zjutraj oslabele. Krepil se bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, na Primorskem okoli 17 °C.

Jutri bo sprva precej oblačno, padavine bodo dopoldne ponehale tudi na jugu. Popoldne se bo postopno jasnilo. Pihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Veter bo proti večeru slabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na Primorskem do 26 °C.

Obeti

V četrtek in petek bo sončno. Veter bo v petek ponehal. V soboto bo sprva še precej jasno, popoldne se bo rahlo pooblačilo.

Vremenska slika

Nad Sredozemljem je plitvo ciklonsko območje. Od juga priteka k nam razmeroma topel in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno oblačno s padavinami, v krajih južno od nas bodo tudi nevihte. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Jutri bodo predvsem v krajih južno od nas še padavine, ki bodo popoldne ponehale. Od severa se bo postopno jasnilo. Vetrovno bo, ob Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj