Na vsebino

Ponoči in zjutraj bo večinoma oblačno

Čeprav se je pred desetimi minutami uradno pričela pomlad, pa trenutno vreme in vremenska napoved očitno tega ne vesta ...

Ponoči in zjutraj bo večinoma oblačno, nekaj jasnine bo predvsem na severu in zahodu države. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, drugje se bo krepil severni do severovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, na Primorskem okoli 3 °C.

Jutri čez dan se bodo oblaki trgali. Bolj oblačno bo ostalo na jugu države, kjer lahko občasno še naletava sneg. Še bo vetrovno. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem do 8 °C.

Najmočnejši sunki burje bodo na izpostavljenih mestih od torka zvečer do četrtka zjutraj nad 100 km/h.

V četrtek bo povečini sončno, veter bo nekoliko oslabel. Še bo hladno. V petek bo pretežno oblačno in suho, postopoma topleje bo.

Nad zahodnim Sredozemljem se poglablja novo ciklonsko območje, ki se z vremensko fronto počasi pomika proti vzhodu. Z vzhodnimi vetrovi priteka nad naše kraje hladen in vlažen zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj