Na vsebino

Poročilo o nevarnostih in nesrečah za minulih 12 ur

Danes od 5.30 dalje je domačim gasilcem pri odpravljanju posledic neurja na območju občine Črnomelj prišlo na pomoč 1035 gasilcev z 214 vozili. Prišli so gasilci iz regije Ljubljana I., Ljubljana II., Ljubljana III., Gorenjske regije, Savinjsko Šaleške regije, Notranjske regije, Zasavske regije, Celjske regije, Dolenjske regije, obe sosednji GZ Metlika in Semič ter hrvaški gasilci iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije. Do sedaj so sanirali okoli 600 objektov. Ocenjevanje škode in odstranjevanje posledic še poteka.

Danes ob 8.36 je na Ulici 21. oktobra v Črnomlju na parkirišču nakupovalnega centra prišlo do razlitja pogonskega goriva iz tovornega vozila. Gasilci PGD Črnomelj so z vpojnim sredstvom posuli madež na površini približno 10 kvadratnih metrov in ga očistili.

Danes ob 14.22 so gasilci PGD Kot-Brezje v naselju Nestoplja vas, občina Semič, sanirali ostrešje stanovanjskega objekta na površini okoli 20 kvadratnih metrov.

Danes ob 16.10 so v ulici K tajčbirtu v Semiču gasilci PGD Kot-Brezje pomagali pri sanaciji strehe stanovanjskega objekta.

Vir: ReCO Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj