Na vsebino

Postanite Božiček za en dan - tudi v Metliki

Leto je naokoli in začenja se že deseta zaporedna dobrodelna akcija Božiček za en dan, s katero želijo poskrbeti za čim bolj razigrane in čarobne praznike socialno šibkejših. Dobrodelna praznična akcija Božiček za en dan se je rodila leta 2012, ko so Slovenci obdarili 250 otrok, do danes pa so s skupnimi močmi narisali nasmeh na obraz več kot 75.000 otrokom in starostnikom. Tudi letos bodo širili veselje, zato računajo tudi na vašo pomoč pri izvedbi akcije.

Z akcijo pričenjajo danes, ko bo na spletni strani Božiček za en dan objavljen tudi Božičkov seznam otrok. Darilca bodo na zbirnih mestih zbirali do vključno torka, 30. novembra. Med zbirnimi mesti je tudi Rdeči križ Metlika. Darila sprejemamo vsak dan med 7. in 13. uro na sedežu RK Metlika v stavbi metliškega gasilskega doma Metlika.

Prostovoljci bodo nato poskrbeli, da bodo oddana darila prišla na pravi naslov. Na spletni strani najdete tudi pojasnila, kaj vse spada v škatlo in česa raje ne podarjajte.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj