Na vsebino

Potnica na motorju umrla na kraju nesreče

Simbolna slika.
Simbolna slika.

Poročali smo že o hudi prometni nesreči, ki se je včeraj okoli 16.30 ure zgodila na cesti med Starim trgom ob Kolpi in Vinico. Policisti PPP Novo mesto so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je 60-letni motorist peljal v smeri proti Staremu trgu. Izven naselja Špeharji naj bi pričel prehitevati voznika štirikolesnika v trenutku, ko je ta zavil levo. V nesreči je 56-letna potnica na motorju zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče, lažje poškodovano 48-letno potnico na štirikolesniku pa so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Policisti vse okoliščine in odgovornost za prometno nesrečo še preiskujejo. Ogleda sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, so sporočili danes s Policijske uprave Novo mesto.

Nezakonito čez mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Cerkvišča izsledili in prijeli državljana Indije. Policijski postopek s tujcem, ko je nezakonito prestopil državno mejo, še ni zaključen.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj