Na vsebino

Predstava, ki gre narobe z Broadwayja v Semič

Z Broadwaya je tudi v semiški Kulturni center prišla svetovno uspešna gledališka komedija, kjer gre vse narobe in smeh podira kulise - »Predstava, ki gre narobe«! Predstava, ki je požela velikanski uspeh na gledaliških deskah Broadwaya in londonskega West Enda je navdušila že v več kot 20 državah sveta. Večkrat nagrajena komedija je med drugim leta 2017 prejela prestižno nagrado Tony za najboljši scenski dizajn in nagrado Laurence Olivier za najboljšo novo komedijo leta 2015.

Produkcija v slovenskem jeziku je že jeseni prišla na oder Festivalne dvorane, predstave pa vodi režiser Jure Ivanušič, priznani slovenski režiser, gledališki in filmski igralec ter scenarist. Z vsemi težavami na odru se uspešno spopada osem odličnih slovenskih gledaliških igralcev: Mario Dragojevič, Dominik Vodopivec, Matej Zemljič, Robert Korošec, Luka Cimprič, Oskar Kranjc, Vesna Kuzmič in Klara Kastelec. Avtorji predstave so Henry Lewis, Jonathan Sayer in Henry Shields.

V Kulturnem centru Semič smo si predstavo ogledali danes zvečer in toplo priporočamo, da si jo ob prvi priložnosti ogledate tudi sami.

(Fotografije so zbrane z raznih predstav in promocij same predstave)

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj