Na vsebino

Predstavniki Zavoda Novo mesto na obisku v Črnomlju

V petek smo na RIC Bela krajina gostili predstavnike Zavoda Novo mesto, ki delajo na področju turizma in poslovnega sektorja. Uvodoma smo jim predstavili delovanje našega zavoda ter organizacijo dela z največjim poudarkom na organiziranosti turizma na destinacijskem nivoju. Predstavili smo projekte in ključne aktivnosti, ki jih izvaja DMO Bela krajina, destinacijski management in tržno znamko – »Bela krajina srčnih ljudi«.

V okviru obiska je bil izveden ogled dobrih praks v mestnem jedru, kjer so si ogledali Zakladnico, v kateri smo predstavili digitalizirane vsebine in Spominsko sobo Mirana Jarca, ki je od decembra odprta v Mestni muzejski zbirki Črnomelj.

V prenovljenih prostorih TIC Črnomelj so gostje imeli priložnost prisluhniti predstavitvi projekta Kolektivna blagovna znamka Belokranjsko, katere upravljavec in lastnik je RIC Bela krajina.

Veseli nas, da je naša organiziranost na destinacijski ravni ocenjena kot primer dobre prakse, oz. je kot takšna prepoznana tudi navzven.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj