Na vsebino

Pregled dogodkov na območju Policijske uprave Novo mesto

Fotografija je simbolna
Fotografija je simbolna

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 61 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 161 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval motorist in devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli vozila. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požara in sprožitve signalno varnostne naprave.

Črnomaljski policisti so bili včeraj nekaj pred 17. uro obveščeni o prometni nesreči v Radencih. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 38-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, padel po vozišču in si poškodoval glavo. Motorist med vožnjo ni uporabljal zaščitne čelade. Reševalci so poškodovanega motorista odpeljali v bolnišnico.

V noči na 11. april je v okolici Črnomlja neznanec vlomil v zidanico in odtujil samohodno kosilnico in posodo z gorivom. Lastnico je oškodoval za 300 evrov.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj