Na vsebino

Prijeli tatico počitniške prikolice; kolesar trčil v psa

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto

Črnomaljske policiste je včeraj okoli 17.30 ure občan obvestil, da so neznanci na območju Črmošnjic z dvorišča stanovanjske hiše ukradli počitniško prikolico. O tatvini so bile takoj obveščene vse policijske patrulje in metliški policisti so okoli 21. ure ukradeno prikolico našli na težko dostopnem terenu na območju Bereče vasi.

Ugotovili so, da je kaznivega dejanja osumljena ženska z območja Metlike, večkratna storilka kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete. Prikolico so vrnili oškodovancu, zoper osumljenko pa bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Kolesar po trčenju s psom v bolnišnico

Minuli petek so bili policisti obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo lažje poškodovanega moškega, ki naj bi padel s kolesom. Novomeški policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila na območju Semiča. 31-letni moški je kolesaril po Smuški cesti proti Semiču in trčil v psa, ki je nenadoma pritekel na cesto. Zoper lastnika, ki je opustil nadzor nad psom, bodo policisti uvedli prekrškovni postopek.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj