Na vsebino

Prijetno druženje pod čudežnim drevesom

25. maja so nas s svojim obiskom razveselile učenke OŠ Loka, ki obiskujejo knjižničarski krožek pod mentorstvom Urše Prus. Druženje je potekalo pod čudežnim drevesom, ki kraljuje na zelenici Knjižnice Črnomelj. Radovednim učenkam smo predstavili strokovno delo, ki ga opravljamo v naši knjižnici.

Direktorica knjižnice Anja Panjan je gostjam izrekla dobrodošlico in povedala nekaj o svojem delu.

Daniela Žunič je predstavila nabavo gradiva in projekte oz. dejavnosti, ki jih organiziramo za odrasle, Andrej Črnič pa delo domoznanskega oddelka in zanimive izdaje domoznanskih knjig. Želeli smo jim predstaviti še delo mladinskega oddelka, pa nas je prehitel čas, tako da smo se dogovorili za ponoven obisk v mesecu oktobru.

Želimo si, da bi se naše sodelovanje s knjižničarskim krožkom krepilo še naprej, saj od nekdaj zelo lepo sodelujemo z obema knjižničarkama, ki delujeta v šolski knjižnici OŠ Loka Črnomelj. V preteklosti smo skupaj z Majo Špringer in knjižničarskim krožkom uspešno izpeljali srečanja s pisateljicami Ivanko Mestnik in Aksinjo Kermauner. V letošnjem letu je knjižničarski krožek s programom sodeloval pri otvoritvi ulične razstave ob 60-letnici knjižnice Črnomelj.

Veselimo se skupnih izzivov in druženj z mladimi, na katerih sloni svetla prihodnost. Tudi prihodnost knjižničarstva, ki skrbi za bralne navade ljudi vseh generacij.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj