Na vsebino

Prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu

Prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu je letos potekala v preprostem domačem belokranjskem vzdušju. Na odru smo lahko videli napredek naših mladih folkloristov OFS Dragatuš, dramski prizor Na placu (del celovečernega koncerta Koline) FS Dragatuš ter mlade godce FS Dragatuš. Zadovoljstvo na obrazih gledalcev se je nadaljevalo ob poslušanju prijetnih zvokov tamburic Tamburaške skupine Predgrad in seveda domačega Tamburaškega orkestra Dobreč s solistko Martino Mravinec. Ker v 19-ih letih še ni bilo tovrstne prireditve brez skeča članic DKŽ Dragatuš, smo se odzvale tudi letos. Tokrat so naše članice uprizorile dogodivščine torkovih srečanj ročnih del. Prireditev sta vodili naši najmlajši članici Neja Klepec in Larisa Švajger. Po končanem programu je bila na ogled še razstava ročnih del naših članic. Sledila je pogostitev v jedilnici OŠ Dragatuš.

DKŽ Dragatuš se za uspešno izvedbo prireditve zahvaljuje likovno-umetniškemu krožku OŠ Dragatuš in njihovi mentorici Jasmini Strugar za izdelavo ozadja, Srečku Dražumeriču in ekipi osnovnošolcev za postavitev odra in ozvočenje, vodstvu šole za prostor in vsem nastopajočim. Hvala tudi vsem obiskovalcem, ki nas podpirate.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj