Na vsebino

Projekcija fotografij ob zaključku leta

Fotoklub Črnomelj že leta tradicionalno pripravi fotoprojekcijo izbranih del v tem letu. Vsaka fotografija je svobodni kreativni doprinos posameznega člana in članic. Namreč vsak fotograf gleda iz svojega zornega kota, da o različnosti tehnik ne govorimo. In vsaka fotografija pomeni premislek o motivu, svetlobi in kompoziciji. Kratka 11-minutna projekcija zajema črno/bele fotke, minimalizem, podobe iz narave, ki vas ne bodo pustila ravnodušne.

Dela so prispevali člani in članice fotokluba; Alojz Novak, Andrej Jakljevič, Bogdan Renko, Božidar Tessari, Brane Dobar, Branko Dražumerič, Damjan Peteh, Dejan Mržljak, Gorazd Petrovič, Gregor Hutar, Ivan Pavlakovič ml. Nina Jankovič, Peter Ambrožič, Petra Madronič, Samo Jerele, Sanja Hadjur, Tomislav Urh, Vinko Kukman. Projekcijo je pripravil Gregor, ilustracije pa Sanja.

projekcijo si lahko ogledate TUKAJ.

Čeprav smo v letošnjem letu veliko fotografirali brez organiziranih fotosafarijev, pa imamo zato velike načrte za leto 2021. Izvedli bomo kar nekaj strokovnih delavnic in tradicionalni letni fotosafari. V dogovarjanju smo tudi za fotografsko razstavo, ki pa naj za enkrat še ostane skrivnost.

Ob tej priložnosti vam želimo srečno in zdravo 2021.

Vaš Fotoklub Črnomelj

Vir: Fotoklub Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj