Na vsebino

Prvi trije dnevi počitnic v HSD Črnomelj

Za nami so že trije počitniški dnevi. V ponedeljek smo namreč pričeli s tritedenskim otroškim počitniškim taborom.

Že zjutraj se je zbrala lepa druščina razigranih otrok, željnih novih dogodivščin. Po obveznem jutranjem spoznavanju in prigrizku, smo odšli na bližnje igrišče, kjer smo uživali na igralih. Po prihodu nazaj smo ustvarjali hobotnice iz papirnatih lončkov. Sledilo je kosilo - kremna zelenjavna juhica in predober hruškov štrudelj, ki ga je pripravila naša Katarina. Po kosilu smo s prostovoljko Tejo delali še nakit z raznoraznimi perlicami.

Prvi dan tabora nam je minil zelo hitro.

Drugi dan počitniškega tabora smo bili na obisku v Zdravstvenem domu Črnomelj, v Centru za krepitev zdravja, kjer so zaposleni pripravili zanimivo delavnico za otroke Zob za zob. Otrokom je bila všeč, vsak si je izdelal krono z zobom. Nazaj grede smo se oglasili še v Jurjevanjski dragi na igralih. Po kosilu si je vsak otrok izdelal še hobotnico iz papirnatega krožnika in volne.

Tudi včeraj, tretji dan počitniškega tabora smo bili v Centru za krepitev zdravja v ZD Črnomelj. Pomagali smo pri izdelavi zdravega in dobrega sladoleda iz svežega sadja, jogurta in smetane. Bil je odličen. V Hiši nas je pričakal ričet, ki smo ga kljub vročini pridno pojedli. Ker pa vedno iz HSD domov prinesemo izdelek, smo po kosilu naredili še želvice iz papirja in volne.

Vir: HSD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj