Na vsebino

Razpis za izbiro gostinske ponudbe na prireditvi Jurjevanje v Beli krajini

RIC Bela krajina kot organizator najstarejšega folklornega festivala 55. Jurjevanje v Beli krajini razpisuje izbor za ponudnika gostinskih storitev na osrednjem prizorišču v petek, 22. junija, soboto, 23. junija, in v nedeljo, 24. junija 2018.

Jurjevanje je osrednja belokranjska folklorna prireditev, ki v svojem jedru ohranja in predstavlja raznoliko belokranjsko ljudsko dediščino. Osrednji del festivala so nastopi folklornih skupin, rokodelski sejem ter lokalna gastronomska ponudba.

S ponudbo kvalitetne gastronomske ponudbe lokalnega izvora želijo v RIC Bela krajina spodbujati lokalno pridelano prehrano in s tem obiskovalcem omogočiti spoznavanje belokranjske kulturne dediščine tudi na gastronomskem področju.

Na razpis se lahko prijavijo vsi gostinski ponudniki, ki so registrirani za opravljanje gostinske dejavnosti ponudbe hrane in pijače tudi izven gostinskega objekta ter imajo za to vsa potrebna dovoljenja.

Ponudnik bo izbran s strani tričlanske komisije na podlagi priloženega točkovnika.

Rok za prijavo je do vključno ponedeljka, 9. aprila 2018!

Celoten razpis in prijavnica sta dostopna TUKAJ.

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj