Na vsebino

Razstava učencev OŠ Milke Šobar Nataše v knjižnici

Na januarski mesečni razstavi se je v sklopu likovnega natečaja Talenti – razstave mladih likovnikov, predstavilo sedem učencev iz OŠ Milke Šobar Nataše Črnomelj. Njihovi izdelki so člane strokovne komisije, katero sestavljajo akademski slikar Robert Lozar ter profesorici likovne umetnosti Špela Vraničar in Jasmina Strugar, navdušili in prepričali, zato so jim dali priložnost, da so se včeraj s svojimi likovnimi deli predstavili na skupni mesečni razstavi. Svoja dela so na ogled postavili Rok Perko, Žiga Hudorovac, Anja Papa, Kristina Hudorovič, Teja Štrekelj, Ana Hutar in Tina Mlakar.

Učenci so ustvarjali pod mentorstvom učitelja Naceta Mirosavljeviča, s katerim so dan prej skupaj tudi postavili in pripravili razstavo.

Verjamemo in želimo si, da bi učenci še naprej tako radi ustvarjali in je bila včerajšnja razstava samo še dodatna vzpodbuda, da bodo ustvarjali še naprej in se s svojimi likovnimi deli predstavljali tudi v bodoče.

Za glasbeno obogatitev dogodka sta poskrbela kitarista Glasbene šole Črnomelj Domen Aš in Luka Plut, ki delujeta pod mentorstvom prof. Aljoše Vrščaja.

Razstava bo v prostorih črnomaljske knjižnice na ogled do 16. februarja.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj