Na vsebino

Razvajaj se v mestu 2024

V petek, 8. marca, je potekal tradicionalen dogodek Razvajaj se v mestu, ki je namenjen dnevu žena ter oživitvi starega črnomaljskega mestnega jedra. Trg med Glasbeno šolo Črnomelj in cerkvijo sv. Petra je bil poln zabave, smeha, animacij, druženja ter dobre glasbe. Na tržnici ob dnevu žena se je na prodajno – razstavnih stojnicah predstavilo 19 ponudnikov s svojimi unikatnimi izdelki in dobrotami.

Najmlajše je animiralo Gledališče Smejček z otroško predstavo Ovčka, ki je prišla na večerjo, za glasbeni del pa je poskrbela Tamburaška skupina Vodomec, ki je obiskovalce, kljub mrzlemu vremenu, ogrela s svojimi in tujimi uspešnicami.

Za presenečenje je poskrbel izvrsten pantomimik, ki je obiskovalkam delil rožice ob dnevu žena. S svojo prisotnostjo nas je tudi počastil župan Občine Črnomelj Andrej Kavšek. Program je povezovala Maša Kuzma.

V Primožičevi hiši smo odprli razstavo Nevenke Adlešič Brezčasje v vašem domu Virewood. Razstava bo na ogled do konca marca, ogled pa je možen po predhodnem dogovoru na TIC Črnomelj.

Za pomoč pri pripravi prizorišča se zahvaljujemo Komunali Črnomelj. Zahvala gre tudi vsem ostalim partnerjem, organizacijam in ponudnikom, ki so skupaj z nami, kljub že tradicionalnemu vremenu, uspešno izpeljali program ter nenazadnje vsem obiskovalcem, ki ste se udeležili dogodka.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj