Na vsebino

Skupna predstavitev Bele krajine na 31. sejmu Alpe - Adria v Ljubljani

Na slovesnem odprtju v sredo je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani minister Zdravko Počivalšek uradno odprl 31. Alpe-Adria. Na sejmu so že desetič podelili sejemsko nagrado za kakovost in odličnost v turizmu. Priznanje Jakob, ki je ime dobilo po prvem turistu –romarju Jakobu, so na temo inovativne turistične vsebine in programi v gradovih in dvorcih prejeli Gradovi Posavja.

Osrednjo turistično prireditev v regiji so spremljali še GASTexpo –Sejmi okusov. Skupaj se je v sedmih dvoranah Gospodarskega razstavišča predstavilo prek 500 ponudnikov iz 13 držav. Poudarek je bil na gastronomskem turizmu, kamping-u in karavaning-u, kulturnem turizmu, aktivnem turizmu in trajnostno naravnani Sloveniji.

Na sejmu so se predstavila tudi društva, lokalne skupnost in posamezniki, ki imajo veliko inovativnih zamisli, kar daje sejmu poseben pomen. Pod okriljem Turistične zveze Slovenije so se na sejmu predstavili Turistično društvo Črnomelj, Turistično društvo Semič in Turistično društvo Metlika.

Ocenjujemo, da je skupna promocija in predstavitev turistične ponudbe Bele krajine zelo uspešna. Obiskovalci so največ povpraševali po kolesarskih in pohodniških poteh in po aktivnem preživljanju prostega časa.

Za organizacijo in všečno opremo stojnic je kot vedno, izredno natančno poskrbela Tanja Prešeren Banovec iz Tic Semič.

Vir: Turističnodruštvo Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj