Na vsebino

Šola v naravi - 2. del

Drugi dan bivanja v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti Fara je po zajtrku ravno prenehalo deževati, ko smo se odpravili v adrenalinski park. Prav vsi smo zbrali pogum in ponosni smo bili, da nam je uspelo premagati ovire v zraku. Popoldne smo obuli gumijaste škornje in raziskovali Prifarski jarak. Vanj smo polagali listje, vejice in kamne. Stopili smo vanj, na kamnih smo iskali majhna živa bitja. Ogledali smo si jih pod mikroskopom in jih ilustrirali.

Zvečer je sledila animirana zabava v telovadnici. Družili smo se z učenci drugih šol in jim pokazali, kaj znamo zapeti in zaplesati. Ob lučeh “disko krogle” in ritmih glasbe smo zelo uživali in se tudi močno utrudili, tako da smo takoj zaspali. Zadnji dan je bil deževen, zato smo lokostrelstvo izvedli kar v notranjih prostorih. Izdelali smo si še vetrnico in jo tudi preizkusili. Razveselili smo se pice, ki je bila naše zadnje kosilo, preden smo padli v objeme mamic in atkov.

Šola v naravi nam je podarila bogate izkušnje, ki se jih bomo vedno spominjali.

Vir: OŠ Stari trg ob Kolpi

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj