Na vsebino

Solze smeha pod krošnjami

Na Medgeneracijskem vrtu za Kulturnim domom Črnomelj v poletnih mesecih ob četrtkovih večerih potekajo razni kulturni in družabni dogodki z naslovom Kultura pod krošnjami. Za solze smeha je tokrat poskrbela sedemčlanska improvizacijska gledališka skupina Glumissimo, ki je občinstvo zabavala z improvizirano predstavo v žanru situacijske komedije (ang. sitcom) v stilu priljubljenih TV nanizank.

Njihove predstave so improvizirane, saj pred začetkom vzamejo ideje občinstva, jih prenesejo v izbrani žanr in iz tega naredijo predstavo. Tudi v Črnomlju so dokazali, da so mojstri improvizacije.

ZIK Črnomelj pa obiskovalce njihovih krošenj že vabi na prihodnji dogodek, ki bo v četrtek, 10. avgusta, ob 18. uri. Tokrat bodo na svoj račun prišli ljubitelji glasbe, saj bosta za mini koncert v ritmih balad in slovenskih popevk poskrbela pevka Katja Stariha in glasbenik Jaka Špehar.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj