Na vsebino

Spletni literarni pogovor z Aljošem Bagolo

Pretekli četrtek smo v okviru Splošnih knjižnic Dolenjske, Bele krajine in Posavja izvedli že drugi skupni dogodek; tokrat smo kot glavni organizator v Knjižnici Črnomelj povabili k literarnemu pogovoru Aljošo Bagolo. Aljoša Bagola je eden izmed najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju. Je zelo priznan in iskan predavatelj, kolumnist. Za svoje delo v oglaševanju je prejel preko 100 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih. Bil je razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. S svojo knjigo Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je bila izdana leta 2019 in je še danes velika uspešnica, nam prinaša iskreno osebno izpoved o soočenju z izgorelostjo. Ob današnjem vse bolj hitrem tempu življenja se je pomembno znati ustaviti, si prisluhniti in najti kanček utehe za bolj mirno življenje. V pogovoru z njim se je pogovarjala direktorica Knjižnice Črnomelj, Anja Panjan Trgovčić. Prijetno belokranjsko okolje ob reki Lahinji je le še dodalo piko na i sproščenemu pogovoru. Spletni literarni pogovor si je možno ogledati na YouTube strani Knjižnice Črnomelj.

Več informacij o projektih Osrednjih knjižnic najdete na FB profilu Splošnih knjižnic Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

Vir: Knjižnica Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj