Na vsebino

Spomladanski bazar X Klub belokranjskih študentov

Pomlad se že dobra dva tedna prisrčno poigrava s soncem, posledično toplimi temperaturami, cvetenjem spomladanskih cvetlic in nenazadnje z nami, ki se počasi prebujamo iz zimskega spanca. Vzporedno z vsem tem pa nastopi tudi čas, ko se odločimo očistiti svoje omare, zamenjati zimska oblačila za lahkotnejše, tanjše kose ter pregledamo tudi ostale predmete po stanovanju in naredimo generalno čiščenje. Mogoče ste se tega že lotili, mogoče še ne. Mogoče pa vas k temu spodbudimo mi.

Klub belokranjskih študentov za vas pripravlja Spomladanski bazar, ki bo letos potekal na kar dveh lokacijah, in sicer jutri v Črnomlju v prostorih MC BIT-a in v nedeljo v Metliki v Mladinskem centru Metlika. Namen bazarja je omogočiti vam, dragi Belokranjci, da svoje stare predmete zamenjate za nove. Potekal bo tako, da svoje stvari prinesete in se sami dogovarjate o menjavi z drugimi udeleženci bazarja. Prinesete lahko oblačila in/ali knjige, stvari, ki bodo ostale, pa bomo namenili dobrodelnim organizacijam.

Pri dogodku bosta sodelovali tudi Knjižnica Črnomelj in Ljudska knjižnica Metlika.

Več nas bo, več izbire bo, zato povejte naprej. Upamo, da se vidimo, lepo vabljeni!

Vir: Klub belokranjskih študentov

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj