Na vsebino

Sprejem najuspešnejših učencev in dijakov

Danes je župan Darko Zevnik v prostorih Občine Metlika sprejel najuspešnejše učence in dijake iz občine Metlika, ki so dosegli odlične dosežke na področju znanja ali so dobitniki najvišjih priznanj na različnih državnih in meddržavnih tekmovanjih.

Na sprejem je bilo vabljenih 43 učencev in dijakov. Povabilu se je odzvalo 37 vabljenih ter Barbara Forstner, strokovna delavka Osnovne šole Metlika, Julijana Rakar, strokovna delavka Osnovne šole Podzemelj, Matjaž Barič, ravnatelj Osnovne šole Milke Šobar Nataše Črnomelj in Alexandra Kočevar, strokovna delavka Srednje šole Črnomelj.

Ob tej priložnosti je župan Občine posameznim učencem in dijakom čestital za vse, kar so dosegli, v želji, da bodo tudi naprej tako uspešni, učenci in dijaki pa so županu zaupali svoje cilje za naprej. Za dosežene uspehe jim je podelil priložnostna darila.

Učenka 9. razreda Osnovne šole Metlika Julia Kočevar pa je za odličen učni uspeh v vseh letih osnovnošolskega izobraževanja, za prejem zlatega priznanja na državnem tekmovanju iz znanja nemščine ter v sklopu pevske skupine Cantabile za osvojeno 1. mesto na mednarodnem tekmovanju slovanskih pesmi v Škofji Loki prejela posebno priznanje – Županovo petico.

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj