Na vsebino

Srebrno priznanje belokranjskemu podjetju

Ekipa belokranjskega podjetja Starkmat smo se s projektom Active Chair – pisarniški stol za zdravo hrbtenico in boljšo koncentracijo, tokrat predstavili na Celjskem sejmu MOS 2018. Gre za že večkrat nagrajeno slovensko inovacijo, ki že spreminja sedalne navade po pisarnah, šolah, terapevtskih centrih in domovih.

Izjemni rezultati in navdušenje tako uporabnikov kot strokovnjakov pa botruje k temu, da zanimanje po inovativnih pisarniških stolih Active Chair PRO s posebnim patentiranim konceptom gibanja, raste tudi v tujini. Stoli so v celoti izdelani v Sloveniji v sodelovanju s kakovostnimi slovenskimi razvojnimi dobavitelji.

Na 51. MOSu smo bili ponovno izbrani med TOP 10 MOSovih podjetnih talentov in prejeli doseženo 1. mesto na natečaju za MOSove podjetne talente 2018 ter SREBRNO priznanje Celjskega sejma, Mestne občine Celje (MOC) in Obrtno podjetniške zbornice Slovenije (OZS), za pisarniški stol Active Chair PRO.

En del ekipe je bil tako na Celjskem sejmu, drug del pa istočasno na največjem družinskem sejmu v regiji Otroškem bazarju v Ljubljani. Tam smo bili tudi ponosni partner in uradni stol sejma ter del strokovnega predavanja o razvoju otrok pod vodstvom utemeljiteljice Pedokinetike, prof. Andreje Semolič.

Priponke

Vir: Starkmat

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj