Na vsebino

Sreda bo delno jasna s spremenljivo oblačnostjo

Zvečer in v prvem delu noči bodo še krajevne plohe in posamezne nevihte. Do jutra se bo povečini zjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem, kjer bo prehodno zapihala šibka burja, do 13 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte, bolj verjetne v zahodni polovici Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 25 °C.

V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. V petek bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Tudi v soboto bo še nestalno vreme s krajevnimi plohami in nevihtami.

Nad južno polovico Evrope je območje enakomernega zračnega tlaka. Manjše višinsko jedro hladnega zraka se prek naših krajev pomika proti severozahodu.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj